FTP


Üdvözlöm megújult FTP felhasználói oldalamon!

FTP-m működését állandó jelszavas felhasználási lehetőséggel biztosítom az Önök számára, így Ön a jövőben a megszokott FTP-szoftverekkel (Total Commander, Transmit, stb.) is feltöltheti állományait! Valamint a lenti linkre kattintva ezt mostantó weboldalon keresztül is megteheti.

Rendszeres megrendelőink egy állandó belépési nevet és jelszót kapnak, amellyel a későbbiekben oldalunkon létrehozhatnak/módosíthatnak cégükhöz tartozó, illetve azzal együttműködő új felhasználókat (pl. grafikusok, ügynökségek, account-ok), így biztosítva számukra állandó felhasználónevet és jelszót a feltöltéshez.

Kérjük, hogy a belépési jogosultságukat ne adják ki másnak, hiszen szerverünk a belépés alapján azonosítja a feltöltött munkákat, megrendelőket!!! A kiosztott felhasználók feltöltési tevékenységét a kiosztott állandó hozzáférések alapján listázzuk, esetleges problémakor visszakereshető, napló-lista alapján ellenőrizhető, nyomon követhető a kiosztott hozzáférés.

Amennyiben cége még nem rendelkezik állandó jelszóval, kérjük igényelje azt a dupi@dupi-design.hu e-mail címen, illetve a +36 30 3 820 615-ös telefonszámon!

Webes File Management alkalmazásunk a következő cimen érhető el!

http://webFTP.dupi-design.hu